عدازظهر یک روز خوب را می توان با یک شیرینی یا دسر خوشمزه بهتر از هر زمان دیگری سپری کرد. برای امروز، طرز تهیه دسر مالاگا با شکلات اسلب توت فرنگی سوربن و خامه قنادی سولیانو کاله را برایتان تدارک دیده ایم.
برای پختن یک کیک خوشمزه که عطرش فضای خانه تان را پر کند آماده اید؟ پیشنهاد این بار ما به شما کیک قهوه و نسکافه است که طعمی فوق العاده و بافتی بسیار نرم دارد. یک دسر خوشمزه و مجذوب کننده که می توانید آن را همراه نوشیدنی های داغ و حتی بستنی سرو کنید. کافیست...
امکان ندارد حرف از سیب زمینی سرخ شده باشد و فکرمان سمت سس و پنیر روی آن نرود. برای همین در این مقاله می خواهیم طرز تهیه دو مدل سس به شما آموزش دهیم که یکی با پنیر ورقه ای پارمسان و دیگری با پنیر پودری پارمسان درست می شوند و بهتان قول می دهیم خوش خوراک ترین...
ته چین های زعفرانی، پای ثابت مهمانی های ایرانی هستند اما هنوز هم بسیاری از هواداران این غذا، طرز تهیه ته چین مجلسی را نمی دانند و هر بار روشی متفاوت را برای پخت آن امتحان می نمایند. ما در این مطلب، رازهای پخت ته چین مرغ را با شما در میان می گذاریم. این ته...
چیدن یک میز غذای مدرن، همواره در گرو استفاده از مواد غذایی متنوع نیست. گاهی می توانید با ساده ترین مواد اولیه ای که همواره در خانه پیدا می شوند، غذاهای هیجان انگیزی را آماده کنید و اشتهای مهمان هایتان را برای چشیدن طعم دست پختتان چند برابر کنید. در این...
برنج کته به این علت که آبکشی نمی گردد، ارزش غذایی بیشتری نسبت به برنج دمی آبکش شده دارد. ناگفته نماند طرز تهیه برنج کته ساده تر از طرز تهیه برنج آبکش شده است و دردسرهای برنج آبکشی شده را هم ندارد. این حقیقت قابل کتمان نیست اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت...
پروتئین سویا بسیار بالا است و اگر شما ممنوعیت مصرف گوشت و مرغ دارید می توانید به این روش یک کباب لقمه خوشمزه در خانه تهیه کنید.
اگر در خانه تان باغچه یا بالکنی پر از گیاه دارید می دانید که هر روزه حشرات زیادی مهمان گل هاتان هستند. اما برخی از این حشرات آفات مهلکی هستند و نباید وجود آنها را نادیده بگیرید.
خلاق بودن بهترین روش برای سپری کردن اوقات فراغت و در عین حال سرگرم شدن است. بهترین بخش انجام کارهای خلاقانه این است که شما با کمی حوصله می توانید چیزی را خلق کنید که منحصر به خودتان است. تنها این نیست! انجام سرگرمی خلاقانه و ابتکاری می تواند حافظه شما را...
شربت تخم شربتی ساده و زعفرانی جزو برترین انواع در روزهای گرم تابستان است. به نظر می رسد هنوز هم سنتی که اجداد ما برای مقابله با گرمازدگی تجویز می کردند برترین راه حل برای روزهای گرم هستند. تخم شربتی به 2 روش ساده و زعفرانی و شربت تخم شربتی با گلاب جزو شربت...
کوکو سیب زمینی با سبزیجات یکی از غذاهای فوری و ساده است که در کمترین زمان ممکن تهیه می گردد و برای زمانی که شما وقت کافی برای تهیه غذا ندارید گزینه بسیار خوبی است.
خرما یک میوه بسیار مقوی و بسیار محبوب در کشور های گرمسیر خاورمیانه مانند ایران است. ما معمولا عادت داریم که خرما در همان شکل ساده خودش و همراه با چای مصرف کنیم با این حال نوسیدن، کیک و شیرینی های مختلفی را می توان با خرما تهیه کرد که طعم خوب و شیرین آن را...
خبرنگارانـ فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذا هایی گفته می گردد که بسیار کوچک و لقمه ای هستند و می توان آن ها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت. امروز فینگرفود ها نوعی سبک غذایی خاص به شمار می فرایند که...
خبرنگاران : اصول نگهداری و استفاده از ظروف تفلونی را باید بدانید.
اگر متولد دهه 60 به قبل باشید حتما با نرگسی خاطره های زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعده های غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبان ها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به علت وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین...
فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذا هایی گفته می گردد که بسیار کوچک و لقمه ای هستند و می توان آن ها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت. امروز فینگرفود ها نوعی سبک غذایی خاص به تعداد می فرایند که به علت تنوع...
خواص سرکه بالزامیک شامل کاهش قند و چربی خون، درمان عفونت و کمک به هضم بهتر غذا است. سرکه بالزامیک طی یک فرآیند چندین ساله تولید می شود.
مربای تمشک ترکیبی از میوه تمشک و شکر است که به سبک خاصی تهیه می گردد. برای تهیه این مربای خوشمزه به شکر، تمشک، آبلیمو و آب ولرم احتیاج دارید.
تاریخچه در غذا یونان بسیار جالب است. کشور یونان یکی از متنوع ترین غذاهای جهان را دارد که به خوبی در تمامی جهان شناخته شده هستند و در رستوران های بین المللی سرو می شوند. غذاهای یونانی به طور مشترک با بسیاری از غذاهای دیگر مدیترانه، بر سه اصل گندم، روغن...
اصالت آن را متعلق به شهرهای قزوین و شیراز می دانند. انار پلو از غذاهای مناسبتی ایرانیان محسوب می شود که در بلندترین شب سال یعنی شب یلدا تهیه می شود.