طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی

به گزارش وبلاگ کارآفرین، اگر متولد دهه 60 به قبل باشید حتما با نرگسی خاطره های زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعده های غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبان ها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به علت وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین هاست و وعده بسیار مناسبی برای بچه ها است.

طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی

مواد لازم:

  • اسفناج: 500 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • سیر: 3-4 حبه
  • نمک، فلفل: به مقدار لازم
  • روغن یا کره: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج ها را تمیز نموده و بشویید.

2. اسفناج ها را به مقدار مناسب خرد نموده، داخل قابلمه ای بریزد.

3. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).

4. در مدتی که اسفناج پخته می گردد، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک گردد.

5. سپس سیرها را رنده نموده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها هم نرم شوند.

6. در همین مرحله زردچوبه هم اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

7. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنید اسفناج کاملا بدون آب باشد.)

8. پس از تفت دادن مواد، نمک و فلفل را مقدار کنید و در خاتمه هم تخم مرغ را روی اسفناج ها بشکنید و در ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.

9. نرگسی اسفناج شما آماده است. می توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.

10. اضافه کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می دهد.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه سس بشامل و کاربردهای آن

فوت و فن های طبخ قیمه نثار؛ غذایی لذیذ از دل تاریخ

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید