کباب لقمه با سویا و بدون گوشت
به گزارش وبلاگ کارآفرین، پروتئین سویا بسیار بالا است و اگر شما ممنوعیت مصرف گوشت و مرغ دارید می توانید به این روش یک کباب لقمه خوشمزه در خانه تهیه کنید.
کباب لقمه با سویا یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه این کباب خانگی است که می توانید بدون گوشت و مرغ در خانه تهیه کنید. هزینه تهیه این کباب بسیار کم و مقرون به صرفه است و می تواند یک گزینه خوب برای دانشجو ها نیز باشد. شما می توانید کباب لقمه خود را بسته بندی و فریز کنید و در مواقع استفاده فقط سرخ نمایید. با وبلاگ کارآفرین همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه با سویا
- سویا 1 پیمانه
- سیب زمینی میانه 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- جعفری تازه به دلخواه 1 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد (دلخواه)
- آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
- زعفران 1 قاشق چای خوری
- سیر 1 حبه
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه کباب لقمه با سویا
مرحله اول
ابتدا سویا را با کمی آب جوش بگذارید تا خیس بخورد و نرم شود. سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید. بعد از 10 دقیقه سویا را داخل آبکش بریزید و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله دوم
اجازه دهید تا سویا کاملا خنک شود و بعد آن را چرخ یا پوره کنید. می توانید از غذاساز یا میکسر یا چرخ گوشت برای چرخ کردن سویا استفاده نمایید. دقت کنید در این کباب لقمه از تخم مرغ برای انسجام بیشتر استفاده شده است و اگر گیاه خوار هستید یا قصد فریز کردن کباب ها را دارید می توانید آن را حذف کنید.
مرحله سوم
پیاز را رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید و به همراه سویا چرخ شده و سیب زمینی و ادویه هل و آب لیموترش و زعفران و آرد سوخاری و سیر رنده شده و ادویه ها خوب ورز دهید تا به خوبی مواد یکدست و مخلوط شود. ورز دادن مواد باعث انسجام بیشتر می شود.
مرحله چهارم
وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند می توانید از یک کباب زن ساده استفاده کنید یا مواد را داخل تابه چرب شده بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم بپزد. روی آن خط ایجاد کنید و کباب ها را برش بزنید و هر دو طرف را سرخ و به همراه گوجه سرو کنید. اگر دوست دارید یک کته خوشمزه کنار این کباب میل کنید، 8 ترفند برای جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کباب لقمه با سویا
- افزودن تخم مرغ و جعفری دلخواه استفاده و می توانید حذف کنید.
- آب پیاز و سیب زمینی باعث شل شدن کباب شما می شود.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی چلو گوشت با ماهیچه گوسفندی را بخوانید.
منبع: پیام دلتا