طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ کلاسیک و سس کاراملایز همراه ویدیو

به گزارش وبلاگ کارآفرین، امکان ندارد حرف از سیب زمینی سرخ شده باشد و فکرمان سمت سس و پنیر روی آن نرود. برای همین در این مقاله می خواهیم طرز تهیه دو مدل سس به شما آموزش دهیم که یکی با پنیر ورقه ای پارمسان و دیگری با پنیر پودری پارمسان درست می شوند و بهتان قول می دهیم خوش خوراک ترین سس هایی باشند که با مزه کردن آن ها با سیب زمینی وارد یک دنیای تازه ای از طعم و خوشمزگی شوید. با طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ و سس کاراملایز همراه ما باشید. البته گفتنی است که این دو مدل سس با پوره و بورک سیب زمینی هم قابل سرو است که صفای دیگری دارد.

طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ کلاسیک و سس کاراملایز همراه ویدیو

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی با سس کاراملایز

  • پیاز درشت دو عدد
  • روغن کنجد به مقدار لازم
  • استاک گوشت یک چهارم پیمانه
  • پیازچه خرد شده دو قاشق سوپ خوری
  • ترخون دو قاشق سوپ خوری
  • پنیر ورقه ای پارمسان چهار عدد
  • ژامبون گوشت یا مرغ به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ کلاسیک

  • قارچ خرد شده یک پیمانه
  • کره 50 گرم
  • آرد دو قاشق سوپ خوری
  • استاک گوشت یک پیمانه
  • خامه نصف پیمانه
  • پنیر پارمسان 200 گرم
  • رزماری به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی با با سس کاراملایز

مرحله اول

پیاز را شسته و بعد از پوست کندن به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله دوم

مقداری روغن کنجد داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ گردد. بعد از این که روغن حسابی داغ شد، پیاز خلالی را داخل تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن، استاک گوشت را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا استاک و پیاز خوب تفت بخورند و رنگ آن ها حالت قهوه ای گردد.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را که از قبل سرخ کردید، داخل ظرف سرو بریزید. پیازچه و ترخون را روی سیب زمینی ریخته و پنیرهای ورقه ای را روی سیب زمینی ها بچینید تا کم کم با حرارت سیب زمینی ها ذوب شوند.

مرحله چهارم

در آخر پیاز کاراملی شده را روی پنیر بریزید و ژامبون ها را خرد کنید و کناز ظرف بچینید. اولین سس مان آماده است. حالا سراغ تهیه دومین سس مان می رویم.

طرز تهیه سس قارچ کلاسیک

مرحله اول

برای آغاز قارچ ها را خوب شسته و بعد از خشک شدن به صورت ورقه ای خرد کنید.

مرحله دوم

کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. آرد را به کره اضافه کنید و به یاری یک قاشق چوبی آرد را با ته قاشق داخل کره حل کنید.

مرحله سوم

بعد از این که آرد و کره کمی حرارت دیدند، قارچ ها را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید تا قارچ ها با استاک گوشت پخته و آب بیندازند.

مرحله پنجم

حالا وقت اضافه کردن خامه است. شعله را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید. بعد از هم زدن کم کم بافت سس شکل خودش را می گیرد.

مرحله ششم

در آخر پنیر پارمسان و رزماری را اضافه کنید. سس قارچ کلاسیک آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ کلاسیک و سس کاراملایز همراه ویدیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ کلاسیک و سس کاراملایز همراه ویدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید