طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ کلاسیک و سس کاراملایز همراه ویدیو
به گزارش وبلاگ کارآفرین، امکان ندارد حرف از سیب زمینی سرخ شده باشد و فکرمان سمت سس و پنیر روی آن نرود. برای همین در این مقاله می خواهیم طرز تهیه دو مدل سس به شما آموزش دهیم که یکی با پنیر ورقه ای پارمسان و دیگری با پنیر پودری پارمسان درست می شوند و بهتان قول می دهیم خوش خوراک ترین سس هایی باشند که با مزه کردن آن ها با سیب زمینی وارد یک دنیای تازه ای از طعم و خوشمزگی شوید. با طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ و سس کاراملایز همراه ما باشید. البته گفتنی است که این دو مدل سس با پوره و بورک سیب زمینی هم قابل سرو است که صفای دیگری دارد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی با سس کاراملایز
- پیاز درشت دو عدد
- روغن کنجد به مقدار لازم
- استاک گوشت یک چهارم پیمانه
- پیازچه خرد شده دو قاشق سوپ خوری
- ترخون دو قاشق سوپ خوری
- پنیر ورقه ای پارمسان چهار عدد
- ژامبون گوشت یا مرغ به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس قارچ کلاسیک
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- کره 50 گرم
- آرد دو قاشق سوپ خوری
- استاک گوشت یک پیمانه
- خامه نصف پیمانه
- پنیر پارمسان 200 گرم
- رزماری به مقدار لازم
طرز تهیه سیب زمینی با با سس کاراملایز
مرحله اول
پیاز را شسته و بعد از پوست کندن به صورت خلالی خرد کنید.
مرحله دوم
مقداری روغن کنجد داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ گردد. بعد از این که روغن حسابی داغ شد، پیاز خلالی را داخل تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن، استاک گوشت را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا استاک و پیاز خوب تفت بخورند و رنگ آن ها حالت قهوه ای گردد.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی ها را که از قبل سرخ کردید، داخل ظرف سرو بریزید. پیازچه و ترخون را روی سیب زمینی ریخته و پنیرهای ورقه ای را روی سیب زمینی ها بچینید تا کم کم با حرارت سیب زمینی ها ذوب شوند.
مرحله چهارم
در آخر پیاز کاراملی شده را روی پنیر بریزید و ژامبون ها را خرد کنید و کناز ظرف بچینید. اولین سس مان آماده است. حالا سراغ تهیه دومین سس مان می رویم.
طرز تهیه سس قارچ کلاسیک
مرحله اول
برای آغاز قارچ ها را خوب شسته و بعد از خشک شدن به صورت ورقه ای خرد کنید.
مرحله دوم
کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. آرد را به کره اضافه کنید و به یاری یک قاشق چوبی آرد را با ته قاشق داخل کره حل کنید.
مرحله سوم
بعد از این که آرد و کره کمی حرارت دیدند، قارچ ها را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید تا قارچ ها با استاک گوشت پخته و آب بیندازند.
مرحله پنجم
حالا وقت اضافه کردن خامه است. شعله را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید. بعد از هم زدن کم کم بافت سس شکل خودش را می گیرد.
مرحله ششم
در آخر پنیر پارمسان و رزماری را اضافه کنید. سس قارچ کلاسیک آماده است.
منبع: کتاب کاله