طرز تهیه گراتن سیب زمینی ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ کارآفرین، چیدن یک میز غذای مدرن، همواره در گرو استفاده از مواد غذایی متنوع نیست. گاهی می توانید با ساده ترین مواد اولیه ای که همواره در خانه پیدا می شوند، غذاهای هیجان انگیزی را آماده کنید و اشتهای مهمان هایتان را برای چشیدن طعم دست پختتان چند برابر کنید. در این مطلب سراغ یکی از ساده ترین غذاهای غربی رفته ایم. گراتن که یکی از معروف ترین و محبوب ترین خوراک ها در دنیا است، با استفاده از مواد غذایی مختلفی قابل تهیه است و این بار ما آن را تنها با استفاده از سیب زمینی آماده نموده ایم. طرز تهیه گراتن سیب زمینی را در ادامه بخوانید و آن را در کمتر از یک ساعت آماده کنید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی ساده و خوشمزه

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

  • سیب زمینی پوست گرفته یک کیلو
  • سیر رنده شده چهار حبه
  • شیر جوشانده خرید آنلاین دو پیمانه
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین 250 گرم
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 30 گرم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

مرحله اول

برای آماده کردن این گراتن ساده، به مواد اولیه زیادی احتیاج ندارید. همینکه سیب زمینی و محصولات لبنی گفته شده را با کمی آرد و چند حبه سیر در خانه داشته باشید، کافی است. برای آغاز سیر را رنده کنید و کمی از آن را در ظرفی که برای پخت گراتن در نظر گرفته اید بمالید. کف و اطراف ظرف را هم با کره چرب کنید.

مرحله دوم

سیب زمینی ها را حلقه کنید و باقی سیر را روی سیب زمینی ها بمالید و نمک و فلفل رویشان بپاشید. حالا سیب زمینی را در چند لایه در ظرف بچینید. آرد را هم با خامه مخلوط کنید و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس این ترکیب را روی سیب زمینی ها بریزید.

مرحله سوم

فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی ظرف گراتن را بپوشانید اما فویل را با کارد شیار دهید تا بخار شیر خارج گردد و سیب زمینی ها له نشوند. ظرف را برای 50 دقیقه در فر بگذارید. بعد از گذشت این زمان روی ظرف را بردارید، درجه فر را بالاتر ببرید و 10 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا روی گراتن برشته گردد. این غذا را به شکل داغ سر سفره بگذارید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

چند نکته

  • اگر دوست داشتید گراتن شما طعم و عطر قارچ را هم داشته باشد، قارچ ها را وروقه ورقه کنید و روی هر لایه سیب زمینی یک لایه قارچ هم بچینید.
  • می توانید این گراتن را قبل از سرو با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید.
  • در این گراتن بر خلاف گراتن سبزیجات از پنیر استفاده نشده. اما اگر دوست داشتید، می توانید روی آن یک لایه پنیر موزارلا بریزید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه گراتن سیب زمینی ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گراتن سیب زمینی ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید