طرز تهیه دسر مالاگا

به گزارش وبلاگ کارآفرین، عدازظهر یک روز خوب را می توان با یک شیرینی یا دسر خوشمزه بهتر از هر زمان دیگری سپری کرد. برای امروز، طرز تهیه دسر مالاگا با شکلات اسلب توت فرنگی سوربن و خامه قنادی سولیانو کاله را برایتان تدارک دیده ایم.

طرز تهیه دسر مالاگا

مواد لازم برای تهیه دسر مالاگا

  • سفیده تخم مرغ 300 گرم
  • پودر شکر 300 گرم
  • آرد 90 گرم
  • شکلات اسلب توت فرنگی سوربن 150 گرم
  • خامه قنادی سولیانو کاله 500 گرم
  • توت فرنگی 10 عدد

طرز تهیه دسر مالاگا

مرحله اول

ابتدا سفیده تخم مرغ را با دستگاه میزنیم تا پف کند و بعد از 5 دقیقه خاک قند را اضافه می کنیم و بعد از 15 دقیقه که دستگاه با دور تند کار کرد، شکلات سوربن را رنده نموده و به آرد اضافه می کنیم. سفیده وخاک قند را از دستگاه بیرون آورده و آرد وشکلات را به سفیده اضافه میکنیم ترجیحا با دست مخلوط کنید و رنگ خوراکی دلخواه را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

تمام مواد را داخل یک سینی بزرگ ریخته و با لیسک آن را به صورت مستقیم صاف می کنیم (به شکل رولت). در فر را باز نمایید آن را داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم و بعد بیرون آورده و حدود 15 دقیقه اجازه می دهیم خنک گردد. سپس با خامه قنادی سولیانو کاله آن را روکش میکنیم و بعد آن را شبیه رولت پیچ می دهیم.

سپس سینی را داخل فریزر قرار میدهیم و بعد از یک ساعت از فریزر بیرون آورده و به صورت دلخواه برش می زنیم. برای تزیین هم می توانید از توت فرنگی، موز یا آناناس بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه دسر مالاگا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر مالاگا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید