طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه ؛ یک کیک خانگی دلپذیر
به گزارش وبلاگ کارآفرین، برای پختن یک کیک خوشمزه که عطرش فضای خانه تان را پر کند آماده اید؟ پیشنهاد این بار ما به شما کیک قهوه و نسکافه است که طعمی فوق العاده و بافتی بسیار نرم دارد. یک دسر خوشمزه و مجذوب کننده که می توانید آن را همراه نوشیدنی های داغ و حتی بستنی سرو کنید. کافیست دست به کار شوید و مواد اولیه آن را که تقریبا در هر خانه ای موجود است روی میز کار بچینید و دست به کار شوید. برای فیلینگ این کیک می توانید از انواع مغزها و حتی میوه خشک بهره ببرید که کاملا سلیقه ای است. برای روی این کیک هم یک روکش مجذوب کننده و خوشمزه با چیپس شکلات در نظر گرفتیم که در ادامه دستورالعمل آن را هم در اختیارتان قرار دادیم. با طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه و نسکافه
- پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه کاله خرید آنلاین یک فنجان
- آب یک ونیم فنجان
- آرد همه منظوره آرد همه منظوره
- جوش شیرین یک ونیم قاشق چای خوری
- چیپس یا شکلات وانیلی 230 گرم
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک سوم فنجان
- شکر دانه ریز یک سوم فنجان
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین دوسوم فنجان
- سرکه سفید سرکه سفید
- عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو دوسوم فنجان
- گردو (برای تزئین) به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه خانگی با تمام نکات
مرحله اول
برای تهیه این کیک قهوه نسکافه خوشمزه ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس دو قالب کیک گرد را چرب کنید و آغاز به تهیه مایه کیکتان کنید. نسکافه، آب و خامه را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید. یک و دو سوم پیمانه آرد الک شده و جوش شیرین را هم در یک کاسه دیگر با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
چیپس شکلاتی را با کره پاستوریزه داخل یک ظرف مناسب ماکروویو بریزید و حدود یک دقیقه ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات کاملا ذوب گردد. اگر لازم بود بین فواصل 10 تا 15 ثانیه ای ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید و چندبار هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
مخلوط نسکافه، شکر، تخم مرغ، شیر، سرکه و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید و آرام آرام به مخلوط آرد و جوش شیرین اضافه کنید. با همزن دستی یا لیسک مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند. سه و یک چهارم خمیر به دست آمده را با به جامانده آرد و پودر کاکائو ترکیب کنید تا خمیری صاف و یک رنگ داشته باشید. نصف مایه خمیر را در یک قالب و نصف دیگر را در قالب دیگر بریزید.
مرحله چهارم
قالب ها را به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانیکه اگر یک چنگال یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید، هیچ چیزی از مایه کیک به آن نچسبد؛ این نشانه ای است که کیک تان کاملا پخته شده است. کیک های آماده شده را روی قفسه فر قرار دهید تا خنک گردد. حالا چیپس وانیل ذوب شده با کره را روی کیک بریزید. شما بعلاوه می توانید لایه میانی دو کیک را می توانید با خامه ، موز و گردو پر کنید و روی کیکتان را با گردو و پودر قند تزئین کنید. کیک قهوه و نسکافه شما اماه است؛ شما می توانید تکه ای از این کیک خوشمزه را با سولاته اسپرسو برای صبحانه نوش جان کنید یا آن را در کنار بستنی وانیلی به عنوان دسر یک روز گرم و تابستانی سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله