طرز تهیه یک پلو مخلوط خوشمزه با گوشت

به گزارش وبلاگ کارآفرین، پلو های مخلوط را می توانید با حبوبات یا انواع گوشت و مرغ تهیه کنید و یک غذای سنتی در خانه داشته باشید.

طرز تهیه یک پلو مخلوط خوشمزه با گوشت

پلو مخلوط با گوشت تکه ای یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید با کمی خلاقیت آن را در خانه تهیه کنید. در تهیه این پلو می توانید گوشت را به صورت ریش ریش شده یا تکه ای بهره ببرید و مواد را بین پلو قرار دهید و با یک سس مخصوص گوشت که طعم عالی دارد میل کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با گوشت تکه ای

  • گوشت گوسفندی 300 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی پخته 1 پیمانه
  • پیاز 3 عدد
  • دارچین 1 عدد
  • نمک، فلفل سیاه به اندازه لازم
  • زعفران به اندازه لازم
  • شوید خشک 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص گوشت

  • آب گوشت 2 پیمانه
  • لیموترش 1 عدد
  • زعفران به اندازه لازم
  • کره 25 گرم
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • دارچین نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت تکه ای

برای تهیه پلو مخلوط با گوشت تکه ای باید مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول

ابتدا باید گوشت را بپزید. برای این کار یکی از پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. بعد گوشت را بریزید و به آن چوب دارچین و زعفران را اضافه کنید و کمی تفت دهید. روی مواد آب جوش بریزید و زمان دهید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از پخت می توانید به صورت ریش شده یا ساده داخل پلو قرار دهید.

مرحله دوم

در ادامه باید لوبیایی را که از 12 ساعت قبل خیس کردید، بپزید، خیس کردن لوبیا باعث بهتر پخته شدن و گرفتن نفخ آن می گردد. لوبیا را به همراه کمی آب و نمک بگذارید تا بپزد. آب گوشت پخته شده را به یاری یک آبکش صاف کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

برای تهیه مواد میانی باید یکی از پیازهای مانده را به همراه روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. بعد گوشت و لوبیا و کمی فلفل سیاه و نمک و زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت بگذارید.

مرحله چهارم

برنج را بعد از نرم شدن آبکش کنید. لابه لا شوید خشک و مواد گوشتی و لوبیا را بریزید تا قابلمه پر گردد و بعد پلو را دم بگذارید. برای تهیه سس باید کره را داخل یک قابلمه بریزید و بعد از اینکه ذوب شد آب گوشت، زعفران، نمک، دارچین و کمی آب لیموترش را اضافه کنید و وقتی سس چند قل زد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو سرو کنید.

فوت و فن های دستور پخت پلو مخلوط با گوشت تکه ای

  • می توانید برنج را به صورت ساده و زعفرانی تهیه و شوید را حذف کنید.
  • از گوشت چرخ نموده یا مرغ ریش شده نیز می توانید بهره ببرید.
  • در انتهای پخت کمی کره روی پلو بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی خوشمزه ترین خورشت مرغ با رب انار را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه یک پلو مخلوط خوشمزه با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک پلو مخلوط خوشمزه با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید