20 فوت و فن دلمه برگ مو خوشمزه از ادویه تا سبزی و نحوه پیچیدن

به گزارش وبلاگ کارآفرین، فوت و فن خوشمزه شدن دلمه برگ مو را بلد هستید؟ از است که معمولاً مادرها و مادربزرگ ها مهارت خاصی در درست کردن آن دارند. حقیقت این است که طرز تهیه دلمه برگ مو خانگی بسیار ساده است، اما برای درست کردن این غذا باید فوت و فن های تهیه آن را بدانید تا طعم و مزه دلمه شما لذیذ و اصیل گردد. اما مهم ترین فوت و فن دلمه برگ مو خوشمزه چیست؟ آیا چیزی در خصوص برترین روش پخت و دستور دلمه برگ مو می دانید؟ در این مقاله از در می توانید با چند فوت و فن دلمه برگ موی خانگی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص فوت و فن تهیه دلمه برگ مو در منزل پاسخ خواهیم داد.

20 فوت و فن دلمه برگ مو خوشمزه از ادویه تا سبزی و نحوه پیچیدن

ترکیب سبزی دلمه برگ مو چیست؟

برای تهیه دلمه برگ مو معمولاً از ترکیب سبزی هایی مثل گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون تازه استفاده می گردد. بعضی افراد برای تهیه دلمه خانگی از مقداری برگ پیازچه نیز استفاده می نمایند که این کار طعم بی نظیری به دلمه شما می بخشد.

توصیه می گردد برای درست کردن دلمه برگ مو حتماً از سبزی تازه بهره ببرید و ساقه سبزی ها را قبل از خرد کردن جدا کنید و فقط برگ های سبزی را خرد کنید.

چطور برگ مناسبی برای دلمه برگ مو انتخاب کنیم؟

مهم ترین فوت و فن دلمه برگ مو انتخاب برگ موی مناسب برای تهیه این غذا است. برگ هایی که برای تهیه دلمه برگ مو انتخاب می کنید باید تازه و شاداب باشند و رنگ آن ها سبز روشن باشد.

برگ های تیره و ضخیم برای تهیه دلمه برگ مو مناسب نیستند و طعم خوبی ندارند، بنابراین موقع چیدن برگ مو یا خرید آن در پی برگ هایی باشید که نازک تر، روشن تر و تازه تر هستند. بهتر است برگ هایی را انتخاب کنید که مقدار کف دست شما هستند.

هر چقدر برگ موها تیره تر و ضخیم تر باشند، سن بیشتری دارند و این برگ ها بعد از پخت موجب سفت شدن دلمه می شوند و احتیاج به پخت بیشتری دارند. بعد از انتخاب برگ باید آن ها را به آرامی بشویید. سپس برگ ها را برای 2 تا 3 دقیقه در آب بجوشانید تا نرم شوند و حالت شنماینده نداشته باشند.

در صورتی که برگ موی شما کمی ضخیم است، بهتر است برگ ها را چند دقیقه بیشتر بجوشانید. اگر فصل برگ مو تازه نیست می توانید برای تهیه دلمه برگ مو از کنسرو برگ مو بهره ببرید.

چاشنی دلمه برگ مو چیست؟

برای خوش طعم شدن دلمه برگ مو باید از مقداری سرکه یا آبلیمو در سس دلمه ها بهره ببرید. اضافه کردن مقداری شکر به سس دلمه موجب می گردد تا طعم دلمه شما کمی ملس گردد. بعضی افراد برای تهیه دلمه برگ مو از ادویه خاصی استفاده نمی نمایند، اما در صورت تمایل می توانید مقداری دارچین و یا پودر سیر را به غذا اضافه کنید.

برترین ادویه دلمه برگ مو استفاده از ترکیب فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، دارچین، پودر گل محمدی، زردچوبه، پودر سیر و نمک است. می توانید ، ،، ، ،، و را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه های تهیه کنید.

بعضی افراد برای طعم دادن به دلمه برگ مو از استفاده می نمایند و بعضی دیگر را با سرکه یا آبلیمو و مقداری شکر مخلوط می نمایند و آن را به عنوان سس دلمه روی آن می ریزند. می توانید و را هم به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های تهیه کنید.

روش تردتر شدن دلمه برگ مو چیست؟

به عنوان فوت و فن دلمه برگ مو باید بدانید که هر چقدر دلمه شما بافت لطیف تر و تردتری داشته باشد، خوشمزه تر خواهد بود. برای ترد شدن دلمه برگ مو می توانید بعد از آماده شدن دلمه ها آن ها را برای 1 تا 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

این کار موجب می گردد تا دلمه های شما ترد و خوشمزه تر شوند. اگر به مایکروویو دسترسی ندارید، می توانید دلمه ها را چند دقیقه در فر یا توستر بگذارید.

دلیل وا رفتن دلمه برگ مو

یک فوت و فن دلمه برگ مو که از وا رفتن آن جلوگیری می نماید، اضافه کردن آب به مقدار کافی است. در صورتی که آب زیادی به دلمه ها اضافه کنید، ممکن است تمام دلمه ها شل شوند و از هم بپاشند. به خاطر داشته باشید که آب را به مقدار ای اضافه کنید که پایین تر از سطح دلمه ها باشد.

انتخاب برگ موهای کوچک که نمی توان به خوبی آن ها را بقچه کرد نیز یکی دیگر از دلایل وا رفتن دلمه برگ مو است. برای انتخاب برگ مو بهتر است برگ هایی با مقدار کف دست را انتخاب کنید. اگر مقدار برگ شما کوچک است، می توانید 2 برگ را روی هم قرار دهید و بعد دلمه را آماده کنید.

از قلم نیاندازید برای جلوگیری از وا رفتن دلمه ها در قسمت پایین قابلمه حتماً چند عدد برگ کف قابلمه بچینید و بعد دلمه ها را به صورت وارونه در قابلمه بچینید و یک بشقاب را به صورت برعکس روی دلمه ها قرار دهید تا شکل دلمه ها تا انتخاب پخت حفظ گردد.

فوت و فن های پیچیدن دلمه برگ مو

یکی دیگر از مهم ترین نکات در طرز تهیه دلمه برگ مو خانگی روش پیچیدن دلمه است. برای آغاز باید برگ ها را چند دقیقه در آب بجوشانید. سپس یک لایه از برگ موها را کف قابلمه قرار دهید تا در زمان پخت دلمه ها به کف قابلمه شما نچسبند.

سپس برگ ها را به نوبت روی قسمت پشت برگ پهن کنید. درواقع قسمت براق و صاف برگ باید در بخش خارجی آن قرار بگیرد. مقداری از مواد داخل دلمه را در وسط برگ قرار دهید. سپس برگ ها را به آرامی و به صورت بقچه ای یا رولی ببندید.

برای پیچیدن دلمه برگ مو به صورت رولی ابتدا باید دو طرف برگ را به وسط جمع کنید. سپس از قسمت زیر برگ را رول کنید.

تنظیم شعله گاز برای پخت دلمه برگ مو

برای پخت دلمه برگ مو باید حرارت شعله گاز را روی حالت میانه تنظیم کنید. زیاد بودن شعله گاز موجب تبخیر شدن آب درون قابلمه و سوختن دلمه ها می گردد. از طرفی کم بودن شعله گاز نیز زمان پخت را طولانی می نماید و موجب می گردد دلمه شما بیش از حد نرم و پخته گردد.

فوت و فن هایی که باید در خصوص طرز تهیه دلمه برگ مو بدانید

*قبل از پخت لپه برای تهیه دلمه برگ مو حتماً آن را برای چند ساعت بخیسانید که نفخ آن گرفته گردد.

*قبل از پخت برنج حتماً آن را چند ساعت در آب نمک بخیسانید.

*اگر دوست دارید طعم دلمه شما کمی ترش باشد، شکر را حذف کنید.

*برترین روش پخت و دستور دلمه برگ مو این است که برای خوش طعم شدن آن مقداری آب گوشت در سس دلمه ها بریزید و اجازه دهید دلمه ها در آب گوشت بجوشند تا خوش طعم تر شوند.

*اگر گیاهخوار هستید و یا به هر دلیلی از گوشت استفاده نمی کنید، می توانید گوشت چرخ نموده را از این غذا حذف کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری سویا را همراه با پیاز سرخ کنید و این غذا را به صورت کاملاً گیاهی تهیه کنید.

*بعد از پیچیدن دلمه ها باید آن ها را به صورت فشرده و به پشت داخل قابلمه قرار دهید و سپس چاشنی دلمه را روی آن بریزید. این فوت و فن دلمه خوشمزه از وا رفتن دلمه ها جلوگیری می نماید.

*برای تهیه دلمه برگ مو با رب انار باید برای تهیه سس دلمه از مقداری رب انار به جای سرکه و آبلیمو اضافه کنید.

*قبل از سرو کردن دلمه برگ مو صبر کنید تا غذا کمی سرد گردد و سپس آن را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید. این فوت و فن دلمه برگ مو از وا رفتن و ریختن دلمه ها جلوگیری می نماید.

*یک فوت و فن دلمه خوشمزه این است که یک عدد عصاره گوشت یا اگر گیاهخوار هستید عصاره گیاهی به سس دلمه اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید انواع را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه های تهیه کنید.

*برای تزیین دلمه برگ مو می توانید از مقداری و زرشک بهره ببرید. پیشنهاد می گردد اطراف ظرف را با جعفری تازه پر کنید و چند برش لیمو ترش تازه نیز در کنار آن قرار دهید. می توانید و را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه های بخرید.

سوالات متداول

برای تهیه دلمه برگ مو از چه موادی استفاده می گردد؟

در طرز تهیه دلمه برگ موی خانگی از برگ تازه مو، پیاز، برنج، لپه، سبزی دلمه، گوشت چرخ نموده، شکر، سرکه، ادویه و رب گوجه فرنگی استفاده می گردد.

دلیل سفت شدن دلمه برگ مو چیست؟

یکی از مهم ترین نکات دلمه برگ مو و دلیل سفت شدن آن این است که برای تهیه این غذا از برگ های پیر ضخیم استفاده می گردد. برای درست کردن دلمه برگ مو باید از برگ های تازه، نازک و سبز روشن بهره ببرید. در صورتی که برگ موها به درستی با آب یا سس مخصوص دلمه نپزند نیز ممکن است دلمه شما سفت گردد.

چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم؟

چاشنی یا سس دلمه برگ مو را باید بعد از پیچیدن دلمه ها و چیدن آن ها در قابلمه اضافه کنید و دلمه ها را در چاشنی بجوشانید تا طعم بگیرند.

منبع: افق کوروش

به "20 فوت و فن دلمه برگ مو خوشمزه از ادویه تا سبزی و نحوه پیچیدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "20 فوت و فن دلمه برگ مو خوشمزه از ادویه تا سبزی و نحوه پیچیدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید