راج گات دهلی ، هند Raj Ghat
به گزارش وبلاگ کارآفرین، راج گات دهلی
در این مقاله از قسمت معرفی جاهای دیدنی هند قصد داریم یکی از جاهای دیدنی بسیار زیبای دهلی هند یعنی راج گات را به شما معرفی کنیم و آن را مورد آنالیز قرار دهیم. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.

بنای راج گات در دهلی هند یکی از زیباترین ساختمان ها و بناهای یادبود در این شهر است که برای یکی از تاثیرگذارترین و البته معروف ترین شخصیت های هندی که البته دیگر شخصیتی کاملا جهانی است یعنی مهاتما گاندی ساخته شده است.
بنای راج گات در دهلی در اصل از جمله مکان های مهم و بسیار محترم هندی ها است که برای خود به عنوان یک جاذبه بسیار دیدنی محسوب می گردد. در ادامه با ما در الی گشتهمراه باشید تا به اتفاق یکدیگر، بنای راج گات در دهلی را مورد آنالیز قرار دهیم.
بنای یادبود مهاتما گاندی که راج گات (Raj Ghat) نامیده خواهد شد، یکی از زیباترین و تلفیقی ترین بناهای موجود در شهر دهلی است.
نکته جالبی که باید درباره بنای راج گات در دهلی بدانید این است که در اصل این مکان همان جایی است که خاکستر گاندی که در تاریخ 30 ژانویه سال 1948 در آن ترور شد را نگه می دارند. در آن موقع مهاتما گاندی 79 سال سن داشت. در سالروز ترور این شخصیت بزرگ و تاثیرگذار یعنی 30 ژانویه که روز شهید نیز نام گذاری شده است، مردم و مقامات مهم در این محل گرد هم می آیند تا این روز را گرامی بدارند و آن را پاس بدارند.
بنای راج گات در دهلی یا همان بنای یادبود مهاتما گاندی است، یک سکوی چهار گوش ساده است که از سنگ مرمر سیاده درست شده است و در آن خاکستر پیکر گاندی را نگه می دارند.
درباره بنای راج گات در دهلی باید نکته مهمی را بدانید. این نکته آن است که بنای راج گات تنها بنای یادبود برای گاندی است اما اینطور نیست. از بین جاذبه های زیادی که در هند یادآور رهبر فقید خود ماهاتما گاندی است، خانه او نیز در این میان موجود است که هم اکنون تبدیل به موزه شده است و همان مکانی است که گاندی در سال 1948 میلادی در آن ترور شد.
قسمت های این موزه شامل نمایشگاه اشیاء و یادبودهایی مرتبط با مرگ و زندگی او، بعلاوه موزه چند رسانه ای گاندی همراه با اسناد تاریخی، دستاوردهای او و خیلی از دیگر متعلقات او را ارائه می دهد. یکی از برترین قسمت های بازدید از این موزه، امکان قدم زدن در باغی است که گاندی زمان زیادی را در آن سپری می نموده است. در منزل گاندی، مکانی که گاندی مورد اصابت گلوله واقع شده است را با نام ستون شهید تعیین نموده اند.
پس از این که از منزل گاندی خراج شدید تنها با چند قدم پیاده روی به یادبود راج گات گاندی در دهلی خواهید رسید. این مقبره همانطور که در بالاتر اشاره کردیم، جایی است که گاندی در آنجا سوزانده شده است و شاید اصلی ترین بخش این مجموعه به شمار می رود. در داخل این سنگ خاکستر جسد گاندی نگهداری خواهد شد.
تنها زینت این اثر شمع های کوچک در اطراف آن هستند و در روز بزرگداشت گاندی نیز، این یاد بود گلباران خواهد شد. درباره نام این بنا باید این نکته را بدانید که در واقع این نام به قسمت تاریخی دهلی قدیم که شاه جهان آباد نام دارد و در ساحل رودخانه یامونا واقع شده است، نامیده شده است. در نزدیکی این بنای یادبود در شرق دریا گنج دروازه گات راج در ورودی شهر قرار داشت.
به یاد داشته باشید که…
- بنای راج گات در دهلی سقف ندارد.
- در این بنا یک مشعل آتش ابدی روشن است.
- این بنا در ساحل رودخانه یامونا در دهلی و در جاده کمربندی مهاتما گاندی واقع شده است.
- یک پیاده روی سنگی از میان چمنزارها به سوی دیوارهایی که بنای یادبود را احاطه نموده اند، می رود.
- تمام میهمانان و بازدیدکنندگان این بنا باید قبل از ورود به راج گات کفش های خود را در بیاورند.
گاندی که بود و چه کرد؟
مهانداس کارامچاند گاندی که به زبان انگلیسیMohandas Karamchand Gandhi و به خط دوناگری मोहनदास करमचन्द गांधी و به خط گجراتی મોહનદાસ કરમચંદ ગાંધી نوشته خواهد شد در تاریخ 2 اکتبر سال 1869 میلادی به جهان آمد و در 30 ژانویه 1948 میلادی در اثر ترور چشم از جهان فرو بست.
گاندی که در اصل رهبر سیاسی و معنوی هندی ها بود که ملت هند را در راه آزادی از استعمار امپراتوری بریتانیا رهبری کرد. او در طول زندگیش استفاده از هر نوع ترور و خشونت برای رسیدن به مقاصد را رد می کرد. فلسفه بی خشونتی گاندی که خود نام ساتیاگراها که در زبان سانسکریت به معنای تلاش و تلاش برای رسیدن به حقیقت و تحت اللفظی به معنای محکم گرفتن حقیقت است بر روی خیلی از جنبش های مقاومت بدون خشونت در سراسر جهان و تا امروز تأثیر گذاشته است.
منبع: تاپ تراول