10 مورد از بهترین افزونه های گوگل کروم که شما را به یک کاربر حرف ای تبدیل می نماید!

به گزارش وبلاگ کارآفرین، در این مطلب به معرفی 10 مورد از کاربردی ترین و بهترین افزونه های گوگل کروم می پردازیم تا بتوانید همانند یک کاربر حرفه ای از این مرورگر محبوب و کاربردی استفاده کنید.

10 مورد از بهترین افزونه های گوگل کروم که شما را به یک کاربر حرف ای تبدیل می نماید!

مرورگرهای کامپیوتر معمولا برای رسیدگی به احتیاج عادی کاربران، تمام شرایط لازم را در اختیار دارند. اما گاهی اوقات برای سرعت بیشتر در انجام امور احتیاج داریم یک سری قابلیت ها بدون اینکه احتیاج باشد به برنامه های شخص ثالث رجوع کنیم، در همان مرورگر در دسترس باشند. به این قابلیت ها که معمولا مرورگر در قالب برنامه های افزودنی در خود دارد، افزونه می گویند. برنامه هایی که فروشگاه مخصوص خود را دارند و می توانند در بعضی مواقع بسیار مفیدتر از آنچه که انتظار داشتیم ظاهر شوند.

گوگل کروم یکی از مرورگرهای محبوب بین کاربران است که علی رغم مصرف بالای منابع سیستم، با ارائه قابلیت های بسیار خوب همچنان جز بهترین ها واقع شده است. افزونه های این مرورگر آنقدری زیاد هستند که بتوانند احتیاج کاربران را در سطوح مختلف پوشش دهند و اتفاقا یکی از همین افزونه ها می تواند باعث کاهش مصرف بالای رم گردد!

بنابراین تصمیم گرفتیم بهترین افزونه های گوگل کروم را به شما معرفی کنیم تا از این طریق بتوانید به شکل ساده تر و بهینه تری از آن بهره ببرید. به خاطر داشته باشید که همه این افزونه ها کاملا رایگان هستند و بدون مشکل روی گوگل کروم اجرا می شوند.

Toby و OneTab

اگر جز آن دسته از کاربرانی هستید که احتیاج دارید در مرورگر خود، تب های زیادی را باز نگه دارید توصیه می گردد یکی از این دو افزونه بسیار خوب را نصب کنید. Toby یک افزونه جدیدتر و بروزتر از OneTab است. البته OneTab نیز واقعا یک افزونه خوب و کاربردی به حساب می آید و همچنان کاربران می توانند از قابلیت های خوب آن بهره ببرند اما به طور کلی پیشنهاد می گردد Toby را به منظور انجام این کار روی مرورگر خود نصب کنید.

درست همانند OneTab، نحوه عملکرد Toby نیز به این صورت است که همه تب های باز شما را در یک تب به صورت کارت (پنجره های کوچک به شکل فلش کارت) جمع آوری می نماید. همانند برنامه های کاری Trello و Asana، این افزونه به شما امکان افزودن لینک و حتی یادداشت نکات ضروری کنار هر لینک را می دهد!

بدیهی است حتی با خاموش کردن و ریستارت کردن کامپیوتر نیز اتفاق خاصی برای تب ها نمی افتد و حتی Toby آن را در حافظه محلی سیستم شما نیز ذخیره می نماید! با ساخت یک حساب کاربری و همگام سازی داده های مرورگر، می توانید روی هر سیستمی که کار می کنید به تب های خود دسترسی داشته باشید.

برای آن دسته از کاربرانی که به شکل و شمایل ساده تری اهمیت می دهند، افزونه OneTab یک انتخاب بسیار ایده آل خواهد بود. این افزونه، آدرس وب سایت ها را به صورت خطی در یک تب ذخیره می نماید. کاربر بعد از باز کردن چندین تب مختلف می تواند با کلیک روی آیکون آبی رنگ OneTab در لیست افزونه ها، همه تب ها را به یکباره به درون آن راهنمایی کند.

آموزش بی صدا کردن اعلانات و مسدود کردن تبلیغات در مرورگر کروم

Tab Snooze

یکی از افزونه های جالبی که به صورت رایگان در اختیار کاربران گوگل کروم واقع شده است، Tab Snooze است! همانطور که از اسم آن پیداست، کاربر با کلیک روی آیکون آن در بخش مربوط به افزونه های کروم، می تواند یک تب خاص را که فعلا با آن تعامل ندارد به تعویق بیاندازد! اما این یعنی چه؟ در واقع گاهی اوقات کاربر در حال کار روی یک وب سایت است و می خواهد 10 دقیقه دیگر به وب سایتی دیگر سر بزند. با این افزونه او می تواند زمان استفاده از تب مورد نظر را 10 دقیقه به تعویق بیاندازد. بدین ترتیب تب بسته شده و درست در زمان معین، روی دسکتاپ به نمایش در می آید!

البته می توانید با باز کردن تب مورد نظر و ذخیره آن در OneTab یا Toby، هر زمان که احتیاج شد آن را در اختیار داشته باشید اما گاهی اوقات ممکن است فراموش کنید و خب باز شدن تب در همان لحظه ای که می خواهید ممکن است موثرتر واقع گردد.

برای استفاده عادی، Tab Snooze رایگان است. اما با پرداخت ماهانه 5 دلار می توانید از قابلیت های پیشرفته آن نظیر همگام سازی تب ها بین دستگاه های مختلف، تعویق زمان بارگذاری تمام تب های ویندوز در یک لحظه و همچنین کلید های میانبر قابل شخصی سازی در کیبورد بهره ببرید.

The Great Suspender

همه کاربرانی که از مرورگر کروم استفاده می نمایند حداقل یکبار بابت مصرف بالای آن گله و شکایت داشته اند! این مرورگر اصلا شرایط خوبی در مصرف منابع سیستم، خصوصا رم ندارد. البته همین مورد هم باعث شده سرعت آن بسیار بالا باشد اما افزونه ای وجود دارد که بتوان با یاری آن، در سیستم هایی با مشخصات ضعیف تر، استفاده بهتر و بهینه تری از کروم داشت.

برای اینکه بتوانید مصرف بالای کروم را کنترل کنید، باید کاری کنید تب ها به حالت فریز درآیند! یعنی هم در جای خود حضور داشته باشند تا در مواقعی که احتیاج داریم به سرعت به آن ها دسترسی داشته باشیم و هم اینکه از اجرا بودن آن در پس زمینه مرورگر جلوگیری کنیم تا اینگونه در مصرف رم صرفه جویی کنیم.

The Great Suspender افزونه ای است که دقیقا به همین منظور طراحی شده و می تواند به صورت اتوماتیک تمام تب هایی که تا یک ساعت (یا هر موقعی که خود معین می کنید) توسط شما بازدید نشده اند را به حالت فریز در بیاورد. همانطور که اشاره نمودیم این تب ها در جای خود باقی می مانند اما دیگر خبری از مصرف بالای منابع سیستم نخواهد بود.

اگر به حریم خصوصی خود اهمیت می دهید، این مرورگر را نصب کنید!

همچنین آن دسته از کاربرانی که از طریق یکی از تب ها مشغول شنیدن موسیقی هستند می توانند تب مورد نظر را پین نمایند چون در این صورت The Great Suspender دیگر آن ها را فریز نمی نماید. البته باید در تنظیمات این افزونه چنین امکانی را فعال کنید. اگر اطلاعات موجود در یک صفحه با این کار از بین می رود، می توانید آن را پین کنید تا در این صورت افزونه یاد شده به فریز کردن آن اقدام نکند. یکی از اقدامات جالب سازنده The Great Suspender نیز این بوده که به کاربر اجازه می دهد یک سری وب سایت های خاص را در لیست سفید این افزونه قرار دهند. در این صورت مهم نیست تا چه اندازه آن تب بازدید نگردد؛ از بابت فریز نشدن آن خیالتان راحت خواهد بود.

Wayback Machine

مطمئنا تجربه روبرو شدن با پیام خطای 404 در بعضی وب سایت ها را داشته اید. مسئله ای که در فرایند یافتن یک فایل مهم در بعضی از وب سایت ها جلوی چشمان کاربر قرار می گیرد و باید گفت حسابی توی ذوق می زند! اما با افزونه Wayback Machine، می توانید به آسانی به محتوای سایت مورد نظر دسترسی داشته باشید. درواقع Wayback Machine به نوعی بایگانی وب سایت ها به حساب می آید و هر زمان به وب سایتی سر می زنید که پیام در دسترس نبودن را به شما نشان می دهد، افزونه به صورت اتوماتیک فعال شده و تاریخچه صفحه مورد نظر را برایتان به نمایش در می آورد.

برای انجام این کار باید ابتدا افزونه را دانلود نموده و روی گزینه Save Page Now که در ردیف اول واقع شده است کلیک کنید. چند لحظه بعد، کل محتوای آن صفحه ذخیره خواهد شد و بعد از گذشت چند وقت، هنگامی که به صفحه مربوطه سر می زنید اما نوشته می گردد محتوایی برای نمایش در دسترس نیست، این افزونه به صورت اتوماتیک فعال شده و نسخه هایی که در زمان های مختلف از سایت ذخیره شده است را برایتان به نمایش در می آورد.

اگر قصد ندارید از افزونه مورد نظر بهره ببرید می توانید آدرس وب سایت مورد نظر را بعد از آدرس https://web.archive.org/save/ وارد کنید. مثلا اگر قصد ذخیره وب سایت وبلاگ کارآفرین را داشته باشیم، باید آدرس نوشته شده به صورت https://web.archive.org/save/https://www.digikala.com/ در بیاید. منتظر بمانید تا وب سایت ذخیره گردد. پس از اتمام این فرایند می توانید به نسخه های مختلف آن صفحه در طول زمان دسترسی داشته باشید.

اگر هم تمایل ندارید افزونه به صورت اتوماتیک و با مشاهده پیام خطای 404، 408، 410 و … وارد عمل گردد، می توانید روی آیکون آن کلیک نموده و با انتخاب عبارت This can read and change site data، گزینه When you click the extension را فعال کنید. بدین ترتیب افزونه دیگر نمی تواند به صورت اتوماتیک وارد عمل گردد و شما می توانید به صورت دستی فرآیند مورد نظر را کنترل کنید.

20 مورد از قابلیت ها و امکانات جذاب مرورگر گوگل کروم اندروید که باید بدانید!

Google Dictionary

برای آن دسته از کاربرانی که بیشتر با مقاله هایی به زبان غیر فارسی کار می نمایند، در اختیار داشتن یک فرهنگ لغت می تواند بسیار مفید باشد. مسلما در خواندن این مقاله ها به یک لغت غیر آشنا برخواهیم خورد و می خواهیم هرچه سریع تر معنای آن را جست و جو کنیم و این جاست که افزونه Google Dictionary بکارمان می آید. تنها کاری که باید انجام دهید دوبار کلیک کردن روی واژه مورد نظر است تا افزونه به صورت یک پنجره پاپ آپ ظاهر شده و تعریف آن واژه را برایتان به نمایش بگذارد.

برای کاربرانی که می خواهند فرهنگ لغتی چند زبانه (به علاوه زبان فارسی) را به عنوان افزونه داشته باشند، Abadis Dictionary And Translator را پیشنهاد می کنیم که به چند زبان مختلف کلمات را تعریف می نماید و یکی از بهترین ها در نوع خود است. تنها کافی است روی کلمه مورد نظر کلیک راست نموده و از منوی ظاهر شده، طبق تصویر زیر گزینه معنی عبارت … به را کلیک کنید. سپس می توانید بین زبان های مختلف یکی را متناسب با احتیاج خود انتخاب کنید.

Linkclump

یکی از کاربردی ترین و بهترین افزونه های گوگل کروم مخصوص کاربرانی که به خواندن اخبارهای متعدد یک صفحه علاقه دارند، افزونه Linkclump است. فرض کنید وارد سایتی شده اید و می خواهید 10 خبر صفحه اصلی آن را مطالعه کنید. با یاری Linkclump تنها کافی است با نگه داشتن کلید Z روی کیبورد و درگ کردن آن 10 خبر با کلیک چپ موس، همه را به یکباره باز کنید!

به صورت پیش فرض، باید کلید Z را نگه داشته و با کلیک چپ ماوس لینک های مورد نظر را درگ کنید اما می توانید با ورود به تنظیمات این افزونه، بجای دکمه Z کلید Shift را جایگزین کنید. همینطور می توانید با اعمال تنظیمات مختلف، به جای اینکه همه تب ها به صورت همزمان باز شوند، لینک ها را کپی نموده و در بوک مارک مرورگر برای بازدید در آینده ذخیره کنید. یکی از پیشرفته ترین قابلیت های این افزونه اما فیلتر آن است. جایی که می توانید با وارد کردن یک کلمه، از باز شدن صفحاتی که شامل آن کلمه هستند جلوگیری کنید!

اعمال تغییرات جدید و کاربردی گوگل در منوی نمایش اعلانات مرورگر گوگل کروم

Text Blaze

یکی از افزونه هایی که با هدف صرفه جویی در وقت طراحی شده، Text Blaze نام دارد که به نوعی می توان آن را افزونه ساخت ماکرو های سفارشی به حساب آورد. این افزونه با کدهای دستوری کار می نماید به این صورت که مثلا با وارد کردن آن کد، واژه هایی که نسبتا زیاد آن ها را تایپ می کنید، به صورت اتوماتیک درون متن نوشته می شوند. به شخصه این افزونه را جز بهترین افزونه های گوگل کروم می دانم چون واقعا فرایند طاقت فرسای تایپ موارد مشابه در هر وب سایت را برای کاربران ساده می نماید.

برای مثال در ویدئوی زیر می بینید که ابتدا با وارد شدن به پنل کاربری Text Blaze، ابتدا یک ماکرو با نام add/ اضافه و برای آن عبارت وبلاگ کارآفرین مگ را تعریف کردیم. سپس با ورود به جیمیل، کلیک روی نوشتن متن جدید و وارد کردن عبارت add/، دیدیم که به صورت اتوماتیک وبلاگ کارآفرین مگ نوشته شد. این مسئله می تواند زمانی که یک نوشته بلند و پر استفاده را مثل آدرس ایمیل بارها و بارها استفاده می کنید برایتان مفید باشد. مثلا gmail/ را برای آدرس ایمیل خود در نظر بگیرید و سپس در هر وب سایتی که به آن احتیاج دارد با وارد کردن این کد، آدرس حساب را جایگزین نموده و در وقت خود صرفه جویی کنید.

نسخه رایگان این برنامه امکان ایجاد 30 میانبر را به شما می دهد اما برای دسترسی به تمام قابلیت های آن، باید سالانه 36 دلار هزینه کنید. در کنار میانبرهای بیشتر، کاربر حتی می تواند به یک سری قابلیت های پیشرفته نیز دسترسی داشته باشد که از جمله آن می توان به جایگذاری تصاویر با این روش اشاره نمود.

File Converter - By Online-Convert.com

یکی دیگر از بهترین افزونه های گوگل کروم File Converter است. این افزونه قابلیت تبدیل انواع و اقسام فرمت ها به یکدیگر را دارد. از تبدیل اسناد و عکس گرفته تا ویدئو و سرویس های وب! از قدرتمندترین رقبای این افزونه نیز می توان به Convertio اشاره نمود که برخلاف افزونه بالا که در وب سایتی مجزا فرایند تبدیل را انجام می دهد، در قالب همان افزونه، بیشتر احتیاجهای کاربران در حیطه تبدیل را رفع می نماید. سرعت آپلود و تبدیل فرمت ها در هر دو افزونه بسیار خوب است و می توانید با خیال راحت از آن ها بهره ببرید.

Papier

این روزها با افزایش کارهای روزانه، ممکن است رسیدگی به بعضی از آن ها را فراموش کنیم. این مسئله خصوصا برای افرادی که اغلب اوقات باید موارد زیادی را یادداشت برداری نمایند بیشتر اتفاق می افتد. نوشتن این موارد روی کاغذهای کوچک، در حالی که دائما کارتان با کامپیوتر است می تواند خسته نماینده باشد. برای همین می توانید از Papier به عنوان یک برنامه یادداشت بهره ببرید.

شاید Papier جز بهترین برنامه ها برای یادداشت برداری به حساب نیاید، چون برای کار در محیط ویندوز بسیاری از برنامه های دیگر نظیر Sticky Note مایکروسافت وجود دارند که از قابلیت های بیشتری نیز بهره می برند اما برای تجربه چنین چیزی در محیط مرورگر، می توانید روی Papier حساب کنید. با نصب این افزونه و باز کردن تب جدید در مرورگر کروم می توانید هر یادداشتی را که مد نظرتان هست در آن بنویسید. گویا تب جدید پنلی است برای وارد کردن نوشته!

همه چیز رابط کاربری این برنامه ساده است. از قابلیت های آن گرفته تا محیط خلوتی که دارد. هر لحظه که حین وب گردی به چیز جالبی برخورده و قصد دارید آن را یادداشت کنید می توانید وارد آن شده و متن مورد نظر را وارد کنید، بدون اینکه نگران باشید با بیرون آمدن از مرورگر یا خاموش کردن کامپیوتر آن را از دست بدهید. تا متن خود را پاک نکنید، هر لحظه که وارد کروم شوید می توانید از آنچه که پیش تر نوشته بودید بهره ببرید. شاید تنها نقطه ضعف این افزونه عدم قابلیت همگام سازی آن با دستگاه های دیگر باشد.

Join

آخرین افزونه این لیست، یکی از بهترین افزونه های گوگل کروم است که تا به امروز برای این مرورگر ساخته شده! هنگامی که این افزونه را روی مرورگر خود نصب کنید، می توانید یک سری فعالیت ها از قبیل ادامه خواندن یک متن طولانی از کامپیوتر به گوشی را از طریق آن انجام دهید.

Join قابلیت های زیادی دارد؛ آنقدر زیاد که شاید از بعضی ها استفاده نکنید. مثلا یکی از این قابلیت های خوب، کلیپ برد مشترک است که باعث می گردد متنی را برای مثال در کروم بوک خود کپی نموده و ثانیه ای بعد همان متن را روی سیستم دسکتاپ خود داشته باشید! حتی می توانید یک متن را در کامپیوتر مک یا ویندوز کپی نموده و با لمس گزینه Paste در گوشی اندرویدی خود آن را داشته باشید! البته با این شرط که این برنامه روی همه آن دستگاه ها نصب باشد.

اگر از روی یکی از صفحات گوشی اسکرین شات گرفتید و می خواهید آن را درون سیستم خود نیز داشته باشید کافی است آن را در برنامه گالری با Join به اشتراک بگذارید تا از این طریق در کامپیوتر خود نیز به آن دسترسی داشته باشید. نه تنها بین دستگاه های خود، بلکه با همه کسانی که از این برنامه استفاده می نمایند می توانید از طریق این برنامه ارتباط برقرار کنید.

برنامه Join در 30 روز اول رایگان است و بعد از آن فقط برای یکبار از شما 5 دلار می خواهد تا به صورت کامل قابلیت های آن برایتان در دسترس قرار گیرد. برای آن دسته از کاربرانی که باید دائما بین دستگاه های خود و افراد مختلف در ارتباط باشند، پرداخت 5 دلار و استفاده از چنین برنامه ای می تواند مفید باشد.

مسلما این 10 مورد فقط بخش کوچکی از بهترین افزونه های گوگل کروم را تشکیل می دهند و قطعا انتخاب های بیشتری نیز پیش روی کاربران خواهد بود که بخش های بیشتری از احتیاجشان را پوشش می دهد. با این حال این 10 افزونه می توانند برای کاربرانی با احتیاجهای نیمه حرفه ای و تا حدودی حرفه ای بسیار مناسب باشند. اگر تجربه استفاده از افزونه ای مفید و کاربردی را داشتید، آن را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

آموزش تبدیل صفحات وب به فرمت PDF در مرورگر کروم اندروید و iOS

منبع: fastcompany

منبع: دیجیکالا مگ

به "10 مورد از بهترین افزونه های گوگل کروم که شما را به یک کاربر حرف ای تبدیل می نماید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 مورد از بهترین افزونه های گوگل کروم که شما را به یک کاربر حرف ای تبدیل می نماید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید