موثرترین روش های پاک کردن تاتو ابرو را می دانید؟

به گزارش وبلاگ کارآفرین، پاک کردن تاتو ابرو مسئله ای ست که خانم ها حتی قبل از تتوکردن به آن فکر می نمایند. تتو یکی از ساده ترین راه ها برای زیباسازی ابروهاست؛ اما ممکن است خانم ها به دلایل مختلفی از آن پشیمان شوند. در چنین مواقعی آشنایی با روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو بسیار مهم خواهد بود. این کار باید بدون درد و با کم ترین اثر از جای زخم یا لک انجام گردد.

موثرترین روش های پاک کردن تاتو ابرو را می دانید؟

پاک کردن تاتو ابرو یا اصلاح شکل آن باید به درستی انجام گردد؛ چرا که ابروها تاثیر بسیار چشمگیری در چهره دارند. روش های مناسب این کار از موضوعاتی ست که هر خانمی باید با آن آشنا باشد. امروز در بلاگ وبلاگ کارآفرین با ساده ترین و موثر ترین روش های پاک کردن تاتو ابرو آشنا می شویم.

دلیل پشیمانی از تاتو ابرو

  • بدرنگ شدن
  • غیر قرینه بودن
  • تکراری شدن مدل
  • حساسیت دادن به جوهر تاتو

روش های خانگی پاک کردن تاتو ابرو

شما می توانید در خانه هم تتوهای دائمی ابروی خود را پاک کنید. تتو نوعی آرایش دائمی ست؛ بنابراین به سادگی پاک نمی گردد و در اغلب موارد یک نقش ماندگار است. شاید روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو کمی دور از فکر باشد؛ اما باید بدانید که این کار امکان پذیر است.

معمولا وقتی صحبت از ریمو تاتو می گردد، افراد تنها به روش های گرانی مانند لیزر فکر می نمایند. لیزر موثرترین روش پاک کردن تاتو ابرو است؛ اما راهکارهای خانگی هم برای پاک کردن آن وجود دارد.

به طور معمول ریمو تتو در خانه تنها برای ابروهایی مناسب است که جوهر آن ها کمرنگ شده است. شما می توانید با انجام روش های خانگی از تعداد جلسات لیزر کم کنید تا در هزینه هایتان صرفه جویی گردد. در ادامه با موثرترین روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو در منزل آشنا می شویم.

نمک

نمک یک لایه بردار بسیار قوی ست، اما استفاده از آن می تواند دردناک باشد؛ چرا که لایه اپیدرم پوست را سست می نماید. برای پاک کردن تاتو ابرو باید به صورت پیوسته یک بار در روز طی یک دوره ده روزه از این روش استفاده کنید. حتما از نمک دریایی و ارگانیک استفاده کنید و آن را با آب جوشیده گرم مخلوط کنید. از دو پد مخصوص آرایشی استفاده کنید و مخلوط را به آرامی روی ابروهای خود بمالید.

اجازه دهید پنبه برای چند دقیقه روی ابرو بماند و سپس این ناحیه را با آب بشویید. پوستتان را با یک حوله تمیز خشک و از تونرهای مناسب استفاده کنید. در طول این دوره حتما روغن تراپی انجام دهید تا پوستتان دچار حساسیت نگردد. نمک تنها برای کمرنگ کردن تتو کاربرد دارد؛ چرا که نمی تواند به لایه های عمیق تر پوست نفوذ کند.

آلوئه ورا

استفاده از آلوئه ورا یکی دیگر از روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو در منزل است. ژل طبیعی آلوئه ورا و مایع داخل کپسول ویتامین E را به نسبت برابر با هم ترکیب کنید تا یک مخلوط شیری و چسبناک ایجاد گردد. هر روز باید سه بار این مخلوط را روی تتو ابرو خود بمالید و پس از 10 دقیقه موضع را با آب ولرم بشویید. این کار را به مدت دو ماه تکرار کنید تا به مرور جوهر تاتو کمرنگ تر گردد.

لیموترش

استفاده از اسکراب لیمو، نمک و شکر یکی از روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو محسوب می گردد. قبل از اسکراب زدن، پوست خود را با آب ولرم بشویید و محلول را روی ابروها بمالید. اجازه دهید اسکراب برای 10 دقیقه روی پوستتان بماند؛ سپس موضع را آبکشی کنید. پس از اسکراب به ابروهای خود روغن نارگیل بمالید و این کار را حداقل به مدت یک ماه تکرار کنید.

روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو در کلینیک

روش های خانگی پاک کردن تاتو ابرو تنها کمی در کمرنگ شدن جوهر تاثیر دارند و نمی توانند کاملا رد جوهر را از پوست پاک نمایند. روش های پاک کردن دائمی تتو تنها در کلینیک ها و زیر نظر متخصصان پوست قابل انجام است. این روش ها معمولا هزینه زیادی دارند و احتیاجمند چند جلسه مراجعه هستند.

لیزر

موثرترین روش پاک کردن تاتو ابرو استفاده از لیزرهای مخصوص است. این روش کاملا تخصصی ست و تنها زیر نظر متخصص پوست انجام می گردد. لیزر Q-Switched از برترین روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو محسوب می گردد. در این روش، نور لیزر به لکه های جوهر تابانده می گردد و آن ها را تکه تکه می نماید.

دستگاه یک پالس ناگهانی و قدرتمند به پوست وارد می نماید و قسمت های جوهری دچار انفجار می شوند. این تکنولوژی هیچ آسیبی به پوست وارد نمی نماید و در روزهای آینده سیستم ایمنی بدن لکه های جوهر پخش شده را حذف می نماید. تعداد جلسات و طول هر جلسه کاملا بستگی به عمق نفوذ جوهر و سطح تاتو دارد؛ اما به طور معمول برای پاک کردن تاتو ابرو به 6 الی 10 جلسه لیزر احتیاج خواهید داشت.

لایه بردار

لایه برداری تاتو شامل ایجاد یک آسیب کنترل شده به سطح پوست است. درم ابریژن رایج ترین روش لایه برداری برای پاک کردن تاتو ابرو است. در این روش، متخصص لایه رویی پوست به نام اپی درم را از بین می برد تا لایه میانی در دسترس قرار گیرد. لایه اپی درم از جوهر موجود در لایه میانی محافظت می نماید؛ بنابراین با از دست رفتن آن، جوهر به بیرون نشت می نماید.

در این روش موضع لایه برداری شده تا چند روز حساس و دردناک خواهد بود و احتیاج به مراقبت جدی دارد. این روش بسیار سخت است و دوره نقاهت آن حدود 2 هفته است. در طول دوره نقاهت اصلا نباید با نور آفتاب تماس داشته باشید و نباید از مواد لایه بردار و لوازم آرایش استفاده کنید.

ریموور

یکی از برترین روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو، استفاده از ریموورهاست. مواد پاک نماینده یا اصطلاحا ریموورها، از مواد ارگانیک تهیه می شوند تا کم ترین عوارض را برای پوست داشته باشند. ریموورها دارای پایه ای از اسیدهای میوه ای هستند که جوهر و اثر تاتو را از بین می برند. این روش یکی ازروش های قدیمی برای از بین بردن تتو محسوب می گردد که اپراتور باید دوره آموزشی مخصوصی گذرانده و مهارت کافی به دست آورده باشد تا تتو بدون عوارض، خطر ایجاد کلوئید و ورم از بین برود.

مهم ترین مزیت پاک کردن تاتو با ریموور، قیمت پایین تر آن نسبت به لیزر Q-Switched است. ریموورها را برای پاک کردن تاتو از نواحی حساسی مانند خط چشم، خط لب و رژلب هم به کار می برند. از قلم نیاندازید لیزر در بین روش های پاک کردن تتو دائمی، برترین گزینه است؛ اما اگر پوست فرد به لیزر حساس است باید از ریموورها استفاده گردد.

جراحی کرایو

در جراحی کرایو، تاتو ابرو با استفاده از نیتروژن مایع فریز و سپس سوزانده می گردد. در این روش مانند پیلینگ شیمیایی روی پوست محلول لایه بردار مالیده و سبب ایجاد تاول های موقتی می گردد. پس از بهبودی این تاول ها، لایه جدیدی روی پوست تشکیل می گردد.

عوامل موثر در انتخاب برترین روش پاک کردن تاتو ابرو

  • مدت زمان گذشته از تاتو
  • عمق نفوذ جوهر
  • رنگ تتو
  • کیفیت جوهر
  • سلامت عمومی بدن
  • داروهای مصرفی
  • هزینه

مراقبت های بعد از پاک کردن تاتو

  • حداقل تا سه روز بعد از پاک کردن تاتو ابرو نباید حمام کنید.
  • بنا به تجویز پزشک از آنتی بیوتیک استفاده کنید.
  • از کرم های ترمیم نماینده و روشن نماینده استفاده کنید.
  • استفاده از روغن زیتون، نارگیل و لوندر بعد از لیزر به ترمیم پوست یاری می نماید.
  • از خاراندن محل خودداری کنید.
  • سعی کنید کم تر در معرض نور آفتاب قرار بگیرید.
  • تا چند روز از مواد آرایشی مخصوصا کرم پودر استفاده نکنید.
  • آب فراوان بنوشید.
  • سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.
  • تا زمان ترمیم زخم ها به استخر نروید.

عوارض پاک کردن تاتو

روش های مختلفی برای پاک کردن تاتو ابرو وجود دارد؛ اما هر یک از این راه ها عوارضی هم دارند. در میان روش های گفته شده در این مقاله، لیز کم ترین عوارض را دارد و بهتر است همیشه گزینه اول برای این کار باشد. همیشه از مراجعه به مراکز غیرمجاز خودداری کنید؛ چرا که این موضوع می تواند سلامتی شما را به خطر بیندازد و باعث ایجاد مسائل جدی پوستی یا پاسخ های التهابی گردد.

بعد از ریمو تتو ممکن است پوست در معرض خطر عفونت قرار بگیرد. حتی ممکن است در برخی موارد، ریمو تاتو باعث ایجاد زخم های باز گردد که به راحتی از بین نمی روند و حتی محتمل است جای آن ها هیچوقت ترمیم نگردد. در بسیاری مواقع بعد از پاک شدن تاتو، پوست نزدیک ابرو دچار تغییر رنگ می گردد. این حالت ممکن است به مرور زمان و با مصرف کرم های ترمیم نماینده بهبود پیدا کند.

واکنش های آلرژیک، یکی دیگر از معایب پاک کردن تاتو محسوب می گردد. این مورد بیشتر در مواقعی دیده می گردد که جوهر تاتو حاوی سولفید جیوه است. در این حالت واکنش های حساسیت به صورت خارش، التهاب و قرمزشدن موضع مشاهده می شوند. برای جلوگیری از واکنش های آلرژیک احتمالی، باید بنا به تجویز پزشک متخصص، از آنتی هیستامین و استروئیدهای ضدالتهابی استفاده گردد. در این موارد به بیمار توصیه می گردد تا حد امکان در معرض نور خورشید قرار نگیرد.

سخن پایانی

در این مقاله با روش های پاک کردن تتو دائمی ابرو آشنا شدیم. پاک کردن تاتو ابرو یک عمل حساس است که باید در مراکز بهداشتی و زیر نظر پزشک متخصص یا پیگمنتر دارای مدرک معتبر انجام گردد. روش های خانگی تنها می توانند به کمرنگ شدن جوهر یاری نمایند و نمی توانند تاتو را کاملا از بین ببرند.

آیا شما تجربه ریمو تتو ابرو را داشته اید؟ از چه روشی برای پاک کردن تاتو ابرو خود استفاده نموده اید؟ آیا روش های خانگی را در از بین بردن جوهر تاتو موثر می دانید؟ نظرات و تجربیات ارزشمند خود را با سایر کاربران وبلاگ کارآفرین در میان بگذارید.

منبع: اسنپ مارکت

به "موثرترین روش های پاک کردن تاتو ابرو را می دانید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موثرترین روش های پاک کردن تاتو ابرو را می دانید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید