طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی فوری در 3 مرحله

به گزارش وبلاگ کارآفرین، کوکوی سیب زمینی پیتزایی و فوری یک غذای مجذوب کننده و آسان است که به راحتی می توانید تهیه کنید. نکته جالب این پیتزا این است که نیازی به تهیه خمیر از قبل ندارد و هم خوشمزگی کوکو سیب زمینی و هم پیتزا را برایتان به ارمغان می آورد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی فوری را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی فوری در 3 مرحله

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی

  • سیب زمینی 700 گرم
  • پنیر چدار 50 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا 1 فنجان (100 گرم)
  • گوجه گیلاسی به مقدار لازم
  • ریحان خشک شده به مقدار لازم
  • پونه کوهی خشک شده به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی

1. گرم کردن فر

اولین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی این است که فر را گرم کنید. برای این کار فر را با دمای 425 فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. آماده کردن لایه سیب زمینی

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با سوراخ های بزرگ رنده کنید سپس سیب زمینی ها را داخل حوله آشپزخانه بریزید و تا جایی که می توانید سیب زمینی رنده شده را فشار دهید تا آبش کامل خارج گردد بعد سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پنیر پیتزا، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. در نهایت مخلوط سیب زمینی را در ورقه پخت آماده شده پهن کنید و به شکل دایره 30 سانتی متری در آورید و در فر بگذارید تا به مدت 25-30 دقیقه بپزید تا لبه هایش کمی طلایی گردد.

3. تاپینگ پیتزا و پخت نهایی

در آخرین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی نوبت آن است که سیب زمینی را از فر خارج کنید و روی آن را با پنیر موزارلا، برش های سوسیس مورد علاقه خود، ریحان خشک، پونه کوهی و گوجه فرنگی بپوشانید و مجدد سینی را داخل فر بگذارید تا 10-15 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب گردد. بعد آن را خارج نموده میل کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی

چیزی که کوکوی سیب زمینی پیتزایی را بسیار خاص می نماید سادگی آن است. یعنی همان که لازم نیست خمیر تهیه کنید و فقط با یک لایه سیب زمینی ترد و نرم قرار است یک پیتزای خوشمزه داشته باشید کافی است تا هر زمان که فرصت نداشتید اما یک غذای خوشمزه خواستید دست به کار شوید اما خوب است حتما نکات و فوت وفن های آن را بدانید.

استفاده از مواد مختلف برای تاپینگ کوکو سیب زمینی پیتزایی

جالب ترین نکته در مورد این غذا این است که می توانید در تاپینگ آن خلاق باشید و تجربه پیتزای خود را سفارشی کنید. گزینه ها بی خاتمه هستند، بنابراین با خیال راحت ترکیب مورد علاقه خود را پیدا کنید و از قارچ گرفته تا انواع سبزیجات دیگر را رویش بریزید و لذت ببرید.

تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی بدون فر

در طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی خوشمزه می توانید این غذا را بدون فر و در یک تابه به راحتی روی گاز بپزید. فقط کافی است به جای فر با حرارت مناسب کوکوی سیب زمینی پیتزایی را روی گاز بپزید.

تهیه کوکو سیب زمینی به روش های مختلف

واقعیت این است که تهیه کوکو یکی از مجذوب کننده ترین کارهای ما ایرانی هاست چون هم تنوع زیادی برایش داریم هم فقط کوکوی سیب زمینی را به روش های مختلف تهیه می کنیم در ادامه بخشی از روش های مجذوب کننده را می توانید مطالعه کنید:

  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی سوخاری با و بدون پنیر پیتزا
  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی و ترد رستورانی
  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی آب پز شده خوشمزه و ساده
  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی فوری در 3 مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی فوری در 3 مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید