ادویه ضد ویروس!
به گزارش وبلاگ کارآفرین، متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید، گفت: این ادویه برای مقابله با انواع عفونت ها و ویروس ها بسیار مفید است.

به گزارش وبلاگ کارآفرین، نعمت الله مسعودی در مصاحبه با فارس درباره خواص دارچین، گفت: چوب دارچین از درخت دارچین گرفته می گردد که معمولا بومی هند است اما در سیستان و بلوچستان نیز وجود دارد. اکنون ماده ای به شکل حلقوی در بازار است که شبیه دارچین است اما دارچین بریده بریده شکل است.
وی ادامه داد: مقوی کبد است؛ یعنی برای درمان تقویت کبد می توانیم از چوب دارچین در غذاها استفاده کنیم.گرم و خشک بوده و ماندگاری آن زیاد است؛ البته باید دقت کنیم تا اگر قصد خرید از عطاری ها را داریم، بعضی که دارچین را بیرون از مغازه می گذارند و آفتاب می خورد، باعث کم شدن خاصیت آن می گردد.
این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: اگر دارچین را جلوی نور قرار ندهیم تا 15 سال می توانیم آن را استفاده کنیم؛ ضمن اینکه برای انواع عفونت ها بسیار خوب است. اکنون موضوع ویروس کرونا مطرح است و دارچین برای این عفونت و ویروس بسیار مفید است و می توانیم آن را در دهان گذاشته و مزه مزه نموده یا به صورت دمنوش استفاده کنیم.
مسعودی بیان داشت: سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید و مزه مزه کردن آن باعث از بین بردن بوی بد دهان می گردد. حکما استفاده از دارچین را به عنوان سرمه نیز نام برده اند؛ البته به دلیل اینکه طبع گرم دارد، توصیه می گردد افراد گرم مزاج مانند جوانان که مستعد جوش زدن بدن بوده و کبد گرم دارند، استفاده ننمایند.
وی یادآور شد: افراد مسن که مزاج و کبدشان سرد شده و قوت هضم آنها کم است می توانند استفاده نمایند؛ افراد دارای میگرن باید کمی مراقب باشند؛ چراکه ممکن است در بعضی افراد شدت میگرن را زیادتر می نماید.
این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: از روغن دارچین نیز می توانیم استفاده کنیم؛ به ویژه برای افرادی که دارای رعشه، پارکینسون و ضعف قوه اعصاب هستند بسیار مفید است؛ به این شکل که روغن را ماساژ دهند.
مسعودی ابراز داشت: پایین آورنده قند خون است و به دلیل اینکه تبع گرم دارد و افراد دیابتی معمولا سرد هستند، افراد دارای قند خون بالا با مشورت پزشک خود مقداری دارچین را در غذا مصرف نمایند.
وی متذکر شد: مصرف دارچین به شکل متناوب عیب ندارد اما به طور مداوم بیماری زاست. کم نیستند افرادی که در سن جوانان بوده و زیاد مصرف می نمایند و این کار باعث بیخوابی و عصبانی می شوند و یا در بعضی ایجاد جوش شده و اگزما را تشدید می نماید.
این متخصص طب سنتی اضافه نمود: توصیه می کنیم همراه با غذاهایی که هضم سختی دارند؛ مانند کله پاچه استفاده گردد.
منبع: جام جم آنلاین