غذا های عملگرا یا فراسودمند موجب کاهش احتمال بروز بیماری می گردد

به گزارش وبلاگ کارآفرین، غذا های عملگرا یا فراسودمند؛ علاوه بر تامین انرژی مورد احتیاج افراد موجب ارتقای سطح سلامت یا کاهش احتمال بروز بیماری می گردد.

غذا های عملگرا یا فراسودمند موجب کاهش احتمال بروز بیماری می گردد

به گزارش گروه دانشگاه وبلاگ کارآفرین، غذاهای عملگرا یا فراسودمند؛ علاوه بر تامین انرژی مورد احتیاج افراد موجب ارتقای سطح سلامت یا کاهش احتمال بروز بیماری می گردد. حمایت از فراوری این غذا ها به عنوان یکی از برنامه ها و پروژه های ملی در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری تعریف شده است. غذا هایی که قرار است در کنار داشتن خواص تغذیه ای پایه، در کاهش خطر ابتلا به بیماری های سخت و مزمن هم موثر باشند. پروژه هایی، چون فراوری محصولات غذایی کم پروتئین مخصوص بیماران فنیل کتونوریا (PKU)، غذای ویژه سلامت محور و عملگرا (Functional) با نام دیافان ویژه بیماران دیالیزی، فراوری جوانه گندم غنی شده با سلنومتیونین به منظور افزایش خاصیت و بازیافت ضایعات نان برای فراوری نان لاکتیکی فراسودمند.

غذا های عملگرا یا فراسودمند؛ غذا هایی شبیه غذا های متعارف و معمول هستند، اما زمانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی مصرف می شوند، مزایای فیزیولوژیک از خود نشان می دهند و علاوه بر خواص تغذیه ای پایه، در کاهش خطر ابتلا به بیماری های سخت و مزمن هم موثر هستند.

محصولاتی که به صورت بالقوه دارای خواص مفید و یاری کننده هستند، مثل غذا های اصلاح شده یا ترکیبات غذایی مفید که در محتوای آن ها علاوه بر خواص تغذیه ای سنتی؛ مزایای سلامتی بخش نیز وجود دارد هم جزء غذا های عملگرا به شمار می آیند.

اجرای این پروژه ها طی 5 سال آینده می تواند به ایجاد اشتغال پایدار و تزریق ارزش افزوده قابل توجهی به کشور منجر گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "غذا های عملگرا یا فراسودمند موجب کاهش احتمال بروز بیماری می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذا های عملگرا یا فراسودمند موجب کاهش احتمال بروز بیماری می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید