تعریف رشته های تازه بین رشته ای با نگاه به احتیاج های جامعه و صنعت

به گزارش وبلاگ کارآفرین، رئیس دانشگاه تهران بر تعریف رشته های نو بین رشته ای با نگاه به احتیاج های جامعه و صنعت تاکید نمود.

تعریف رشته های تازه بین رشته ای با نگاه به احتیاج های جامعه و صنعت

به گزارش گروه دانشگاه وبلاگ کارآفرین به نقل از دانشگاه تهران، سیدمحمد مقیمی رییس دانشگاه تهران در ادامه سلسله ملاقات ها با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده های دانشگاه تهران، در دانشکدگان فارابی حاضر شد و با اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشکدگان ملاقات کرد.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه تحقق رویکرد دانشگاه تهران مبنی بر جهادعلمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی، با مدیریت جهادی ممکن می گردد، گفت: باور دارم که مدیریت جهادی دارای سه مولفه عقلانیت، معنویت و عملگرایی است.

رئیس دانشگاه تهران بعلاوه هر گونه تغییر مثبت و تحول گرایی در دانشگاه را مستلزم مشارکت همه ذی نفعان دانست.

مقیمی در تبیین سیاست تمرکز زدایی از ساختار دانشگاه، تاکید نمود: در ساختار نو، تمرکزگرایی در ستاد دانشگاه نخواهیم داشت و در حال آنالیز هستیم تا اختیاراتی که می توان به صف واگذار کرد را به دانشکده ها و گروه های آموزشی تفویض کنیم.

وی با تاکید بر تعریف رشته های نو بین رشته ای با نگاه به احتیاج های جامعه و صنعت، از اعضای هیئت علمی، مدیران گروه های تخصصی و روسای دانشکده های دانشکدگان فارابی خواست تا در زمینه ارائه پیشنهاد و تدوین سرفصل های رشته های بین رشته ای نو، فعالانه عمل نمایند.

اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکدگان فارابی نیز در تبادل نظر با سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه و مهدی شهبازی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران، پیشنهاد های خود درباره تحول گرایی در بخش های مختلف دانشگاه اعم از اداری، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و ... را مطرح و دیدگاه هایشان را درباره امور مدیریتی و اجرایی دانشکدگان فارابی ارائه کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "تعریف رشته های تازه بین رشته ای با نگاه به احتیاج های جامعه و صنعت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تعریف رشته های تازه بین رشته ای با نگاه به احتیاج های جامعه و صنعت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید